Članovi udruženja

Данас је Српска ракије најзначајније и најрепрезентативније удружење регистрованих произвођача ракије у Србији, које окупља готово све важне и у јавности препознатљиве дестилерије ракије. Чланови Асоцијасције колективно су учлањени у Групацију произвођача ракије при Привредној комори Србије, што овој еснасфској организацији даје додатни значај.

Стара Соколова

Стара Соколова

Стара Соколова Ракија настала је на вишевековној традицији породице Богдановић из села Костојевићи код Бајине Баште.

Ракија Војвода

Ракија Војвода

На десетине хектара наших воћњака под шљивама, кајсијама и дуњама налазе се између Шапца и Ваљева, у општини Коцељева. Управо ту, у селу Свилеува производимо Ракију Војвода.

Браћа Томашевић

Браћа Томашевић

Природна ракија, произведена на традиционалан начин, по рецепту наших предака. Од најквалитетнијих плодова воћа, контролисаним варењем и двоструком дестилацијом (препеком) у бакарним казанима...

Ракија Паунић

Ракија Паунић

Дестилерија Паунић има дугу традицију у производњи домаће ракије. Воће за производњу ракије користи са сопствених воћњака и сви чланови домаћинства су укључени у производњу.

Дестилерија Зарић

Дестилерија Зарић

Дестилерија Зарић је успела да сједини своје искуство и српску традицију са савременом технологијом и научним достигнућима. Резултат тога је богат садржај карте производа Дестилерије и још богатијих укуса, арома и осећаја које буде.

Дестилерија Новићевић

Дестилерија Новићевић

Дестилерија Новићевић је препознатљива по јединственој ракији од меда (МЕДОВАЧА). Медовача се производи двоструком дестилацијом ферментисаног (преврелог) меда.

Дестилерија Петровић

Дестилерија Петровић

Од почетка смо имали јасну визију: стварање бренда „А’сториа“, који ће постати синоним за најквалитетније воћне ракије произведене у занатском типу производње.

Toк д.о.о

Toк д.о.о

Много тога се променило у свету током протеклих 40 година. Ми, овде у Дестилерији Ток, са поносом можемо рећи да су код нас ствари остале мање-више исте. Године које су иза нас, провели смо усавршавајући ракије које Вам данас нудимо.

Подрум Лукић

Подрум Лукић

Производ на који су у подруму нарочито поносни је шљивова препеченица „Декада“ – ракија стара 10 година. Ракија од шљиве производи се у породичном газдинству Лукић на традиционалан начин непрекидно више од једног века.